geld lenen - lening vergelijken

45

Krediet verstrekkers

Geld lenen voor een verbouwing? Verbouwingslening aanvragen

Vergelijk & kies
de voordeligste Verbouwingslening.

Woning verbouwen. Je droomt al tijden van een nieuwe keuken, aanbouw, nieuwe dakkapel of is je woning toe aan een verfrissing, daar heb je natuurlijk een goedkope verbouwingslening voor nodig. Heb je even niet de liquide middelen om een verbouwing te financieren? Overweeg dan een verbouwingslening aan te vragen. Welke verbouwingslening het beste bij je past, hangt af van jouw situatie en wensen. Vergelijk eens een goedkope verbouwingslening op OOK.Lenen. Een verbouwingslening afsluiten is dan ook geen vreemd idee. Hele lichaam laser ontharen voor 150 euro, kijk voor meer informatie op www.lazecare.nl.

Verbouwingslening vergelijken en afsluiten

In 3 stappen je verbouwingslening geregeld!

Vergelijk

Wij vergelijken de leningen van meer dan 25 kredietverstrekkers.

Goedkeuren

Stuur je aanvraag vrijblijvend naar ons toe. Met één druk op de knop!

OOK. Geregeld

Goedgekeurd! Binnen 48 uur op je rekening bijgeschreven.

OOK. Lenen. Kies uit ruim 45 leningen; 100% Onafhankelijk

Verbouwingslening – Vergelijk je lening

Verbouwingslening 3,9%

€2500 €100000
1 jaar5 jaar
Je wilt lenen:
Looptijd:
Terugbetaling:
Loading

Verbouwingslening - Vergelijk leningen voor een verbouwing

OOK. Iedereen verdient de beste lening voor een verbouwing

Geld lenen voor verbouwing

Heb je plannen voor een grote verbouwing in huis? Maar weet je niet precies hoeveel je zal uitgeven of ben je bang dat je niet genoeg geld hebt gespaard? Het zou natuurlijk verschrikkelijk zijn om midden in de verbouwing te moeten stoppen, wegens geldgebrek. In dat geval kun je geld lenen om de gehele verbouwing of een deel daarvan te financieren met een verbouwingslening. Maar hoe werkt dat nu? En is het wel verstandig om geld te lenen voor een verbouwing? Wij hebben het speciaal voor je uitgezocht!

Geld lenen voor verbouwing: Hoeveel kan ik lenen?

In het geval van geld lenen voor een verbouwing heb je een ruime keuze uit diverse leningen. Veel mensen kiezen bijvoorbeeld voor een doorlopend krediet. Dit is vooral handig als je niet precies weet hoeveel de verbouwing gaat kosten. Zo kun je eventuele extra kosten dekken, zodat je de verbouwing niet plotseling stil hoeft te leggen. Daarnaast is het ook mogelijk om een persoonlijke lening af te sluiten. Het nadeel hiervan is dat je een bepaald aantal moet opgeven, hierdoor kun je of te veel of te weinig lenen. En je bent verplicht om rente te betalen over het gehele bedrag, niet alleen over het bedrag dat je ook daadwerkelijk gebruikt. Bij een doorlopend krediet is dit wel het geval.

Verbouwingslening afsluiten, is het verstandig?

Wij raden altijd aan om eerst de reserves aan te breken, voordat je een verbouwingslening afsluit. Een verbouwingslening kost namelijk altijd extra geld. Als het gaat om een verbouwing kan het echter erg verstandig zijn. Het is immers een investering in het huis. Hierdoor zal de waarde van het huis stijgen, waardoor je het geld later waarschijnlijk terugkrijgt. Het is aan te raden om het grootste deel van de verbouwing zelf te betalen en het resterende (kleinste) gedeelte te lenen.

Verbouwing financieren

Wil je gaan verbouwen? Bij OOK. Lenen ‘verbouwingslening’ ben je aan het juiste adres om geld te lenen voor de verbouwing. Daarbij profiteer je van vele voordelen:

  • variabele duur van de overeenkomst;
  • boetevrij vervroegd aflossen;
  • het bedrag dat u aflost, kunt u altijd weer opnieuw opnemen;
  • verbouwingslening vergelijken tegen scherpe tarieven.

Op deze manier kun je voordelig uw verbouwing financieren. Zo heb je voldoende geld om jouw huis helemaal naar je wensen in te richten.

Veilig jouw verbouwing financieren

Bij OOK. verbouwingslening kun je eenvoudig uitrekenen hoeveel geld je maximaal veilig kunt lenen voor een verbouwing. Deze verbouwingslening kun je vervolgens zelf online vergelijken en afsluiten. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een flexibel doorlopend krediet. Je kunt jouw verbouwing financieren met een doorlopend krediet. Meer over deze kredietvorm lees je in de gelijknamige rubriek.

Vergelijk leningen & bespaar

Hypotheken vergelijken

Droomhuis gevonden? Vergelijk hypotheken en kies de hypotheek die bij je past.

Auto Financiering

Geld lenen voor een auto? Vergelijk de goedkoopste autofinanciering direct online bij OOK. Lenen

Minilening Aanvragen

Even krap bij kas? Een minilening is tijdelijk de uitkomst. Vergelijke alle minilening online

Lees het laatste nieuws over leningen

OOK. Financieel Praatjes

Geld lenen verbouwing